over schaapskooi de loobeek

Omgeven door weilanden en met zicht op de Loobeek bevindt Schaapskooi de Loobeek zich in de rustieke natuur.
Genieten voor iedereen
De Schaapskooi kent haar charme in elk seizoen

Een uniek stuk cultureel erfgoed waar mensen van kunnen gaan genieten, daar genieten wij weer van. De Schaapskooi kent een rijke historie die we hebben behouden, ingericht met moderne faciliteiten zodat de Schaapskooi van alle gemakken is voorzien. Genieten van een uniek stukje Venray, dat gunnen we iedereen. En dat kan bij Schaapskooi de Loobeek: voor een unieke herinnering.

De schaapskooi is rond 1880 gebouwd. Het pand is in de jaren 80 bij de familie Coopmans terecht gekomen. De grote ruimte beneden was vroeger de potstal, hier stonden de schapen. Boven was de hooizolder. Rob Coopmans, nu eigenaar van de Schaapskooi samen met zijn vrouw Marian, kwam hier vroeger al en heeft hier rijke herinneringen. Toen Rob de kans kreeg om het van zijn vader te kopen, trok hij zijn stoute schoenen aan en ging de uitdaging aan. Marloes, een bekende van Rob en Marian, hield haar bruiloft in 2018 in de schaapskooi. Vanaf dat moment wisten Rob en Marian het zeker; deze unieke locatie, daar moeten meer mensen van kunnen genieten!

Het monumentaal pand is volledig gerenoveerd en opgeknapt: nu is het klaar om vele nieuwe mensen een mooie en unieke herinnering mee te geven. De familie Coopmans is trots op het eindresultaat en hoopt dat jullie er net zoveel van gaan genieten als zijzelf. Bovendien is het leuk om te weten: Marloes van de bruiloft in 2018 is gastvrouw van Schaapskooi de Loobeek. Ze verzorgt de kleine catering met haar bedrijf Maja Food en zorgt dat het gasten aan niets ontbreekt. Catering voor grote groepen voeren we uit samen met Roelanzia.

Offerte aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in deze locatie! Laat je gegevens achter en wij
nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Aantal gasten
DD dash MM dash JJJJ